Zamieszczone przez szkoda
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
szkoda, rozumiem,że wór to Ty a leff to kaprawy dziadek????? :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :PNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
:lol: :diabelski_usmiech
dobra, powiedzcie mi jeszcze jedno, czy motocykliści pozdrawiają się też NOGĄ :?: :szeroki_usmiech
bo się zdziwiłem dzisiaj ops:
gość, który jechał w moim kierunku, wyprzedził mnie i coś tam nóżką zrobiłsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodagość, który jechał w moim kierunku, wyprzedził mnie i coś tam nóżką zrobiłO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTylko uwazajcie, zeby reki nie zostawic na barierce jak gosc na siekierkowskim w ostatnim czasie :x
i zostawił nie tylko rękę ale też i nogęNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTylko uwazajcie, zeby reki nie zostawic na barierce jak gosc na siekierkowskim w ostatnim czasie :xsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez szkodagość, który jechał w moim kierunku, wyprzedził mnie i coś tam nóżką zrobiłsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
No właśnie ja słyszałem zupełnie odwrotnie , że to kierowcy czoperów pozdrawiają się nogą. Na zachodzie podobno to standard więc i do nas powoli to idzie.
Gdzie on będzie machał ręką jak kierownica ważmy mu ze 200 kilo , łatwiej nogąByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguelloZamieszczone przez Dzidawśród posiadaczy szlifierek
Komentarz
-
Komentarz